Oxford.Prijs van 500 KVA-box type transformatorProductiekosten

  • vrijgavetijd:2022-06-14 18:42:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:535
  • Korte omschrijving:

    Oxford.,De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren k

Artikel inhoud

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Oxford.Transformer inspectie neus snuivende methode

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Mbouda.De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie,Oxford.Temperatuurbescherming van droge transformatoren, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet,Oxford.Prijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformator,Oxford.Prijs van 100 KVA droge transformator, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.


Oxford.Prijs van 500 KVA-box type transformatorProductiekosten



Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Elektrische transformator

Productie van veiligheidExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Oxford.Prijs van 500 KVA-box type transformatorProductiekosten



De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, naaldgaten open lassen, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Beheer van apparatuurHet omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Oxford.lekkage van bout- of buisexterne draad

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid

Oxford.Overige productinformatie
  • buffelsMobiele hydraulische instapbrughoge kwaliteit

    buffelsMobiele hydraulische instapbrughoge kwaliteit

  • PabischeMobiele hefbare hydraulische instapbrugAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

    PabischeMobiele hefbare hydraulische instapbrugAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

  • MinsterOpenluchthefplatform van het type geleiderailStabiliteit in constructief ontwerp

    MinsterOpenluchthefplatform van het type geleiderailStabiliteit in constructief ontwerp

  • vredeThuis buiten kleine liftTechnische methoden in bescherming

    vredeThuis buiten kleine liftTechnische methoden in bescherming

  • NiveauHydraulisch hefplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestver

    NiveauHydraulisch hefplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestver

  • ChengdeCity in California USAAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenDe kracht van mar

    ChengdeCity in California USAAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenDe kracht van mar

  • Shiqiqing oude stadHydraulische liftWaar te gebruiken?

    Shiqiqing oude stadHydraulische liftWaar te gebruiken?

  • Raleigh.hydraulische liftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

    Raleigh.hydraulische liftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!